Yunus Emre Anaokulu
Yunus Emre Mahallesi 14501 sokak no26 OSMANİYE

VİZYON

» Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, » Sevgi, Güven, Hoşgörü anlayışının hakim olduğu doğa, Çevre, Aile ve yurt sevgisinin verildiği, » Türkçe´yi etkin kullanan » Paylaşımcı, Sorumluluk sahibi bireyler yetiştiren »Yaratıcı, Keşfedici ve Problem çözücü »Meraklı, Aktif ve Neşeli çocuklar yetiştirmek.

MİSYON

Paylaşma, yardım ve insanlara sevgi ile yaklaşabilen, çevresi ve kendisi ile barışık bireyler. » Düşünen, tartışan, bilgi üreten, kendine güvenen, çağın genişleyen ihtiyaçlarına yanıt verebilen. » Okul Öncesi Çocukların kendi oyun ve faaliyetlerini kendileri seçip başlatabildikleri zaman öğrenme becerilerinin arttığına inanıyoruz. » Okul Öncesi Çocukların içinde bulundakları ortamı güvenli,temiz, rahat ve gelişmelerini sağlayacak şekilde oluşturmak.

Öğretim Şekli :ikili eğitim

ikili eğitim